Annons:

Över 3 000 har DVV-appen –

Ossian Mathiasson, Simon Henriksson, Jonas Carlsson, Jakob Karlsson, Anders Sjögren och Linus Johansson arbetar med Dagens Västervik. Foto: Roger Carlsson

Över 3 000 har DVV-appen – "Vi växer i snabb takt"

På en dryg månad har antalet enheter med Dagens Västervik-appen ökat med 50 procent. Nu är det för första gången över 3 000 som helt gratis prenumererar på nyheter från Västerviks kommun.
– Vi är väldigt glada för det ökande förtroende från kommuninvånarna, säger Jakob Karlsson, ansvarig utgivare.

Annons:

2019 har inletts på bästa sätt för Dagens Västervik med nya trafikrekord och en mycket stor ökning av antalet appanvändare. På en och en halv månad har över 1 000 nya personer laddat ned appen och får därmed senaste nytt om kommunen varje dag. 

– Utvecklingen fortsätter gå åt rätt håll och det är viktigt för oss att vi blir stabila på en allt högre nivå. Senaste veckorna har vi varit över 10 000 besökare varje vecka och legat klart över 100 000 visningar, säger ansvarig utgivare Jakob Karlsson.

Vecka sex sattes ett nytt trafikrekord med 124 000 visningar. 

– Fler och fler upptäcker oss och vi hoppas att vi kan hålla i den här kurvan och inom det här året vara uppe på 200 000 visningar. Framförallt är vi glada för att så många väljer att följa oss på kontinuerlig basis. 

Gratis för alla

Dagens Västervik, som drivs av företagen Dagens Vimmerby och Mediapartner, startades i slutet av augusti 2018. 

– Vi kommer fortsätta jobba på samma sätt och hoppas att vi kan bli bättre och bättre med tiden. Ökad trafik ger ökade intäkter och det är en förutsättning för att vi ska kunna göra ett ännu bättre jobb med att bevaka Västerviks kommun i stort och smått. 

Allt innehåll på Dagens Västervik är gratis för alla. Det är även appen som kan laddas ned från Appstore eller Google Play.

– Appen är det bästa sättet att följa allt som händer i Västervik och även den är helt gratis för alla. 

Har du ett nyhetstips? Kontakta Anders Sjögren på anders.sjogren@dagensvastervik.se

Vill du synas på sajten? Kontakta försäljningschef Jonas Carlsson på jonas.carlsson@dagensvastervik.se.

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt