Annons:

Vi önskar våra läsare ett gott nytt år!

Dagens Västervik önskar alla läsare ett gott nytt år. Foto: MostPhotos

Vi önskar våra läsare ett gott nytt år!

Snart tar 10-talet slut och vi på Dagens Västervik vill naturligtvis önska våra läsare ett riktigt gott nytt år och decennium. Under 2019 har DVV:s utveckling varit enorm och vi landar på ett snitt på 14 543 unika besökare per vecka.
– Det är väldigt positivt att fler och fler läsare hittar till Dagens Västervik, säger tidningens ansvarige utgivare Jakob Karlsson.

Annons:

Dagens Västervik startades i augusti 2019 och utvecklingen har gått spikrakt uppåt. I början låg DVV på cirka 7 400 unika besökare och 63 000 sidvisningar.

I år landar snittet på 14 543 unika besökare och 155 134 visningar – varje vecka.

– Det tar ungefär ett år att bygga upp en ny nättidning och den andra halvan av 2019 har varit väldigt positiv för Dagens Västervik, både besöksmässigt och ekonomiskt. Ju fler som hittar till oss och ju fler annonsörer vi lyckas få att välja en lokal aktör – desto bättre tidning kommer vi kunna producera, säger Jakob Karlsson, ansvarig utgivare.

Över 200 000 visningar

Förra året låg snittet strax över 63 000 sidvisningar.

– Vi har ökat med 146 procent och det är vi förstås enormt nöjda över. Vi är väldigt glada och tacksamma för att så många vill läsa oss varje dag. Tittar man på årets sista sex veckor är snittet över 200 000 och vi ser att fler och fler hittar oss varje vecka.

I nuläget är det 7 200 som har DVV:s app.

– Dagens Västervik är fortfarande i en uppbyggnadsfas och vi är övertygade om att sajten kommer fortsätta växa även under 2020. Samtidigt har vi fortfarande mängder med saker att utveckla och förbättra, men sett till att vi i dag har resurser för en reporter får vi ut väldigt mycket material.

"Enormt glädjande"

Dagens Västervik drivs av Dagens Vimmerby tillsammans med Mediapartner. DV driver även Dagens Hultsfred.

– Både för DV och DH har det varit ett positivt år. DV ligger på skyhöga siffror och tittar man på Dagens Hultsfred så har antalet visningar ökat med 67 procent jämfört med 2018. Det är enormt glädjande.

Totalt har DVV haft 316 176 unika besökare på sajten under året och antalet visningar landar på cirka 8,1 miljoner.

– Vi ser nu fram emot 2020 och vårt mål är fortsatt att leverera de bästa nyheterna till våra läsare, varje dag. Vi tänker fortsätta vara snabba och pålitliga i vår rapportering och vill även tacka för alla tips som kommit in till oss under året. Vi strävar alltid efter att hinna få ut så mycket och så bra material som möjligt.

Vi vill passa på att önska våra läsare på Dagens Västervik ett riktigt gott 2020! Har du saker som du tycker att vi borde göra annorlunda? Tveka inte att höra av dig till oss!

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt