Annons:

LÄNET: NYTT RÅN I KVÄLL - POLISEN TITTAR PÅ SAMBAND MED RÅNET I SILVERDALEN

Coop i Mönsterås utsattes på fredagskvällen för ett väpnat rån. Nu tittar polisen på samband med det väpnade rån som skedde i en matvarubutik i Silverdalen på torsdagskvällen.

Annons:

På torsdagskvällen rånade två män, beväpnade med kniv och ett ”pistolliknande” föremål, en matvarubutik i Silverdalen. På fredagskvällen, omkring klockan 20.30, utsattes Coop i Mönsterås för ett liknande rån.

Tittar på samband

– Även här handlar det om två män. Rånet ska ha utförts med ett pistolliknande föremål, med vilket de har hotat till sig kassan, berättar Evelina Olsson, presstalesperson på polisens regionledningscentral.

Tittar ni på eventuella samband mellan de båda rånen?

– Självklart är det intressant för oss att göra det. De båda rånen ligger nära varandra i tid, nära varandra geografiskt och tillvägagångssätten är snarlika, säger Evelina Olsson.

Ingen person skadades fysiskt

De båda gärningsmännen vid rånet i Mönsterås beskrivs som mörkklädda, långa och smala.

– Vad gäller gärningsmännen i Silverdalen har jag inga närmare signalement än att det ska röra sig om två män, berättar Evelina Olsson.

Efter rånet i Mönsterås i kväll gjordes kontroller av personer och fordon, men polisen ska inte ha några misstänkta för brottet.

Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med fredagens rån.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt