Annons:

  • Nalleman har skickat en hälsning

    Klass två på Ljungbergaskolan i Västervik har fått en hälsning från Nalleman i Thailand

  • Nalleman har skickat en hälsning

    Nalleman med sitt brev runt halsen

Nalleman har skickat en hälsning

Det var i september som Nalleman skickades från Ljungbergaskolan i Västervik med en lapp om halsen. Eleverna i klassen ville att han skulle se världen och skicka hälsningar tillbaka från sina äventyr. Men hälsningarna uteblev, men nu har några kort kommit från hans äventyr, från Thailand.

Annons:

- Hej. Mitt namn är Nalleman. Jag kommer från Ljungbergaskolan i Västervik, Sverige. Vill du ta med mig på ett äventyr. Ta då med mig och fotografera mig på en plats där jag befinner mig och skicka bilden till min klass. Efter det sätt mig på ett ställe där någon annan kan hitta mig som därefter kan ta med mig på en ny resa. I april 2019 vill jag bli hemskickad till skolan igen. (Brevet är skrivet på engelska)

Så stod det på lappen som Nalleman hade runt halsen när klass 2 på Ljungbergaskolan skickade i väg honom på äventyr i september.

- Det är fjärde gången vi har hört av honom. Vi fick bilder av honom när han var i Stockholm, sedan på Arlanda, i Wiens flygplats och så nu från Thailand, säger klassens lärare Ariane van der Lans.

Nu hoppas klassen att de får fler svar från Nalleman, då han skulle få följa med en annan tjej till Indien. Men därifrån har man inte hört någonting.

Hon berättar att anledningen till att Nalleman skickades ut på äventyr var en bok som klassen började läsa vid höstterminsstarten 2018.

- Den boken handlar om en nalle som en klass skickar ut på äventyr runt om i världen. Men i den nallen har mamman gömt en diamantring och hon vill gärna ha tillbaka nallen.

Vad har ni gömt i Nalleman?

- Vi har inte gömt någonting. Vi vill att han kommer tillbaka från sina äventyr i världen innan vårterminen slutar och vi får höra av honom någon mer gång innan dess, säger Ariane van der Lans.

 

 

  

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt