Annons:

Byter buffé till tallriksservice

Mikael And och Stina Porsgaard

Byter buffé till tallriksservice

Västerviks Stadshotell kommer att förändra utseendet på sin lunch från och med nästa vecka. De går från att servera buffé till att lägga upp maten på tallrikar och låta serveringspersonalen komma ut med maten till gästerna.

Annons:

I samband med att Västerviks Stadshotell på måndag öppnar sin lunchservering för hösten gör man en nysatsning på luncherna, som kommer att innebära helt nya, tallriksserverade maträtter med en ökad servicenivå. En vecka i månaden kommer smakerna att hämtas från ett särskilt land. Först ut är Frankrike. 
- För att höja servicegraden och den kulinariska upplevelsen för gästerna satsar vi på tallriksservering  där kockarna får möjlighet att kreera och göra snygga uppläggningar, berättar Mikael And som är Food and Beverage manager på Västerviks Stadshotell. 
Den populära salladsbuffén, som man utvecklade under våren och där Sverige möter Mellanöstern, kommer att finnas kvar att njuta av innan den varma rätten serveras direkt vid bordet.  
- Gästerna ska kunna slappna av i vår trevliga vinterträdgård och få en vällagad och fräsch lunch snabbt serverad till bordet, fortsätter Mikael. Vi lagar vår mat på råvaror från lokala producenter, svenskt och ekologiskt så långt det går och vi har alltid ett bra vegetariskt alternativ. Det ska kännas bra i både mage och hjärta att äta hos oss! 
 - Att höja nivån på maträtterna och på servicen en naturlig följd av vårt arbete med att utveckla vår restaurangverksamhet. Förändringen är även ett led i vårt arbete med att minska matsvinnet, säger hotelldirektör Stina Porsgaard. Vår nya lunchservering stämmer bättre överens med varumärket Västerviks Stadshotell och den position där vi vill vara.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt