Annons:

Flera nya namn när Socialisterna Välfärdspartiet presenterar listan

Örjan Brink, Sandra Andersson, Jacob Hoffsten, Emilia Lönegren och Jenny Svensson är fem av namnen på Socialisterna Välfärdspartiets lista inför valet 2022. Foto: Socialisterna Välfärdspartiet

Flera nya namn när Socialisterna Välfärdspartiet presenterar listan

11 namn till skillnad från förra valets 38. Flera har försvunnit, och många nya namn tillkommit när Socialisterna Välfärdspartiet presenterar sin lista till kommunvalet 2022. 
– En bra lista med mycket bredd, säger partiets andrenamn Jacob Hoffsten.

Annons:

Socialisterna Välfärdspartiet har nu presenterat sin nomineringslista till kommunvalet. Sedan förra valet har listan genomgått stora förändringar, med många nya namn och en del välkända som försvunnit. Första namn på listan är Jenny Svensson, en väntad placering efter att hon förra valet stått som nummer två efter Johannes Regell som nu lämnat Västervik för Gotland.

– Det är en lista jag är stolt över. En bra lista med mycket bredd, både åldersmässigt, män och kvinnor och från olika delar av kommunen, säger Jacob Hoffsten, andranamn på listan. 

Förra valet hade partiet 38 namn på valsedeln, vilket nu krympts ned till elva. Flera nya namn har tillkommit. Nämnas kan Anders Loman, tidigare gruppledare för Sverigedemokraterna i Västervik och ledamot i Socialnämnden. 

– Medlemmar kommer och går, så är det. Men några gamla trogna består. Det är ett riktigt bra gäng och vi kommer fortsätta ta fighten mot beskärningspolitiken en mandatperiod till, säger Hoffsten. 

Här är partiets nomineringslista till kommunvalet 2022: 

Jenny Svensson

Jacob Hoffsten

Sandra Andersson

Emilia Lönegren

Anders Loman

Örjan Brink

Marcus Molin

Anfynn Solli

Amalia Svensson

Sebastian Flinck

Maria Bontell

Annons:

Johanna Karlsson

johanna.karlsson@dagensvastervik.se

070 818 84 77

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

LEDIGA JOBB

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt