Annons:

FBSK och H/T kryssade i cuppremiären

Martin Arvidsson gjorde ett mål när hans Hjorted/Totebo spelade 2–2 mot Frödinge/Brantestad. Foto: Ossian Mathiasson

FBSK och H/T kryssade i cuppremiären

Första matchen i Toyota Cup mellan Frödinge/Brantestad SK och Hjorted/Totebo slutade oavgjort, 2–2. Båda tränarna konstaterar att det finns en hel del att jobba vidare med. 

Annons:

Frödinge/Brantestad ledde två gånger om och Hjorted/Totebo kvitterade lika många gånger och vann därefter på straffar. Fredric Carlsson och Martin Gunnarsson nätade för FBSK och H/T:s målskyttar var Emil Svensson och Martin Arvidsson.

– En typisk premiärmatch från vår sida. Vi har inte spelat någon match tidigare utan bara tränat två gånger på konstgräs och då har det varit halvplan. Det var virrigt, mycket felpass och syntes att vi inte har varit på storplan denna säsong. Spelmässigt var det inte så bra, men kämpainsatsen var okej. Skönt att få premiären avklarad, säger H/T-tränaren Robert Hagelin. 

"Surt att matchen blir som den blir"

En poäng mot Hjorted/Totebo blev inte vad FBSK:s nye tränare Senad Berisha hade hoppats på. 

– Det var ett steg framåt med mer tuffhet och aktivitet jämfört förra matchen mot Lojal. Det är surt att matchen blir som den blir. Jag tycker att vi ska vinna matchen, vi fick ganska mycket chanser som vi måste sätta men det är bara att gilla läget. Vi ska få till ett bra försvarsspel och skapa mer framåt och jag tycker att vi gör bägge delarna. Spelarna försöker tänka på det som jag och ”Bengan” (Johan Bengtsson) pratar om och vi har några steg att ta innan det sätter sig, säger Senad Berisha. 

Bäst i FBSK var målskyttarna Fredric Carlsson och Martin Gunnarsson. Martin Degerman och Martin Arvidsson erhöll beröm i H/T. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt