Annons:

Överum vände och vann mot Hjorted/Totebo

Överums IK slog Hjorted/Totebo med 2–1. Foto: Pixabay

Överum vände och vann mot Hjorted/Totebo

Överums IK befäster serieledningen i division 6 efter att ha vänt ett 0–1-underläge till seger med 2–1 under sista kvarten mot Hjorted/Totebo. 
– Jag är inte ledsen för att det slutade som det gjorde, säger ÖIK-tränaren Martin Rosén. 

Annons:

Hjorted/Totebos anfallare Pontus Petersson satte 1–0 på straff efter timmens spel och var på väg mot tre viktiga poäng mot serieledaren Överum. 

Gästerna ville annat och såg till att vända på steken. Joel Petersson Gullquist kvitterade i 76:e minuten och Melvin Ekberg satte 2–1 efter en snabb omställning i 83:e minuten. 

Hjorted/Totebos tränare Robert Hagelin var besviken efter tappad ledning och förlust på hemmaplan.

– Jäkligt surt då vi var värda segern om man nu kan vara det efter en förlust. Vi gör en redigt bra match och Martin (Rosén, tränare i Överum) kom fram och sa att han hade varit nöjd med 1–1. Att de vinner är inte rättvist då vi hade de hetaste chanserna med tre ramträffar. Bollen studsade inte rätt och så är det ibland. Jag är nöjd med vad killarna presterar och det är tråkigt att det blir förlust, säger tränaren Robert Hagelin. 

"Skönt att vända till seger"

Överumstränaren Martin Rosén var av förklarliga skäl nöjd med tre poäng.

– Det var en jämn match som kunde ha slutat hur som helst. Det satt långt inne. De var mycket bättre nu än i våras när vi vann med 5–0. Jag hade inte gråtit om det hade blivit kryss men det är fantastiskt skönt att vända till seger. Hela laget gör en grym kämpainsats och det är starkt att vi orkar vända. När vi spelar bra är vi farliga och med tanke på att de är stora, tunga och duktiga i närkampsspelet var det bra att vi fick igång vårt kantspel, säger Martin Rosén. 

Offensive innermittfältaren Melker Holmberg förtjänade beröm i ett bra H/T. Alla spelare i Överum var duktiga. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt