Annons:

Lojal körde över nya jumbon totalt – sticker i toppen

Två mål svarade Kastriot Jashari för i 7-1-segern för Lojal. Foto: Arkivbild

Lojal körde över nya jumbon totalt – sticker i toppen

SK Lojal krossade dåvarande nästjumbon Gamleby FF med 7-1 hemma i Vena. Nu är man sex poäng före både BOIF och Hjorted/Totebo i kampen om seriesegern.
– Det ser onekligen bra ut, säger tränaren Viktor Gimolli.

Annons:

Trots att det endast stod 2-1 i paus var det aldrig något snack om saken. SK Lojal var helt överlägset Gamleby FF på hemmaplan och vann med förkrossande 7-1 mot den nya jumbon i serien.

– Vi har full kontroll i första halvlek också och kunde gjort tre, fyra mål till. Men vi blir lite för självsäkra och ger bort målet genom ett misstag i backlinjen. Vi skapar väldigt mycket chanser och spelar riktigt bra fotboll, säger Viktor Gimolli.

I andra kom islossningen för serieledaren som stormar mot division 5 igen.

– Det känns skönt att ha sex poäng till godo, men vi räknar definitivt inte in något. Vi har två bortamatcher mot både Blackstad/Odensvi och Hjorted/Totebo kvar. Men det är klart att det onekligen ser bra ut. Spelar vi så här kan inte många lag stoppa oss. 7-1 var fullt rättvist och vi kunde några mål mer i den här matchen.

"Seriens bästa lag"

Gamlebys tränare Lennie Rosén erkände sig besegrad av ett bättre fotbollslag.

– Det är seriens bästa lag. Helt solklart. Det är något annat än alla andra lag. Alla är duktiga och de spelar verkligen fotboll, säger han men tillägger också:

– Vi bjuder dem på fyra mål och det är jäkligt dumt att göra det. Något positivt är att Lojal har släppt in fyra mål och vi har gjort två av dem. Men vi har en viktig match mot Horn på tisdag och släpper den här och lägger fullt fokus på den istället. 

Mohammad Qasem och Kastriot Jashari blev tvåmålsskyttar. Jetmir Shehi, Deart Agushi och Sezar Abo Rashid gjorde varsitt. Oliver Hellgren reducerade för Gamleby. I hemmalaget fick alla beröm, men Jetmir Shehi och Gzim Gelici stack ut. Hos Gamleby kunde Patrick Ndusha vara värd ett omnämnande. 

HÄR finns tabellen att skåda.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt