Loppet kört för AIS efter ny förlust

Ankarsrums IS förlorade på lördagen sin andra raka match i division 5-kvalet i fotboll. Därmed är loppet om avancemang kört för AIS.

På lördagen tog Ankarsrums IS emot IF Ariel i den andra omgången i kvalet till division 5. För Ankarsrum, som inledde med 3-1-förlust borta mot Fårbo förra helgen, var tre poäng ett måste.

Men det slutade med en ny förlust, 2-4 hemma mot IF Ariel från Kristdala, och därmed är chanserna till division 5-spel borta.

Ankarsrum fick en mardrömsstart på matchen med 0-2-underläge redan efter fem minuter,

Genom ett sent mål i den första halvleken (Hadi Ammar) och ett tidigt i den andra (Jesper Karlsson) hade man kvitterat. AIS jagade seden segern, men matchens slutade lika illa för hemmalaget som den började. I den 86:e minuten kom nämligen 2-3 och tre minuter senare 2-4.

Ankarsrum får nu sikta in sig på att avsluta säsongen snyggt då man tar emot Skede IS i den sista omgången.