Annons:

Division 6-spel långt borta – lokalt lag söker samarbete

Horn/Hycklinge ser inte ut att komma till spel i division 6 och ska träffa ett lokalt lag gällande ett gemensamt utvecklingslag. Foto: Pixabay

Division 6-spel långt borta – lokalt lag söker samarbete

I stort sett allt tyder på att Horn/Hycklinge IF inte kommer till spel i division 6 2020. Nu är H/HIF i diskussion med ett lokalt lag om att ha ett gemensamt lag i utvecklingsserien.
– Att ha ett eget lag i division 6 kan vi nog glömma, säger H/HIF:s ordförande Lotta Roos. 

Annons:

Division 6-laget Horn/Hycklinge gör sitt yttersta för att föreningen ska leva vidare efter alla tunga spelartapp. Lotta Roos, ordförande i Horn/Hycklinge, berättar för vår tidning att det inte ser ut som att de kommer kunna ha ett seniorlag i division 6 kommande säsong. 

– Då ska det hända något stort men det ser inte ut som att vi kommer lösa det. Det har vi nog redan bestämt men vi håller på och diskuterar andra möjligheter. Vi hoppas ändå kunna ha ett gemensamt utvecklingslag tillsammans med en annan förening, säger Lotta Roos till vår tidning. 

Under kommande vecka ska Horn/Hycklinge sätta sig ner och samtala om ett eventuellt samarbete med ett lokalt lag från närområdet. 

– Vi vet inte om det blir något än, det är i alla fall diskussionen som vi har. I så fall ska vi ha ett gemensamt lag i en utvecklingsserie med klubben som vi kommer träffa i veckan. Vi skulle kunna ha ett lag med någon klubb och spela i division 6 men det blir inte bra om inte största delen av spelarna är från närområdet. Det skulle kännas konstigt med att ha största delen av spelare från något annat lag, säger Lotta Roos. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt