Annons:

Utvisningarna fällde Västerviks IK –

Ragnar Karlsson är nöjd med en seger i de två inledande bortamatcherna mot Tingsryd. Foto: Bildbyrån

Utvisningarna fällde Västerviks IK – "Bara att glömma och gå vidare"

Kvalspelet mellan Västervik och Tingsryd är utjämnat, 1-1 i matcher. Ikväll var Tingsryd hetare och utnyttjade Västerviks utvisningar. Matchen slutade 4-1. 
– Det jag vill säga och kommentera är att vi åtminstone fick en seger med oss i dubbelmötena i Tingsryd. Det känns helt okej, säger en luttrad Ragnar Karlsson, assisterande tränare i VIK.

Annons:

Det var samma domarduo som dömde både matchen i måndags och ikväll. Månne att de kommer att döma alla matcherna i denna kvalserie?

– Jag vet inte, men jag vill inte kommentera domarna, säger Ragnar Karlsson.

Utvisningarna avgjorde

Som istället kommenterar VIK:s insats.

– Tingsryd var lite hetare än oss i början, det hade vi räknat med. Men vi kom in efter 10 minuter och spelade bra. I andra var det vi som skapade de hetaste chanserna men utan att få in pucken.  I tredje förlorade vi på alla utvisningarna vi åkte på. Det är svårt att vinna med två matchstraff.

Båda matchstraffen vara bara för matchen.

– Som jag förstod det var det bara för matchen så både Joakim Hagelin och Christoffer Törngren ska vara tillgängliga till fredag, säger Ragnar Karlsson.

Victor Öhman förmodligen borta

Victor Öhman åkte på en rejäl smäll över knäet i sista.

– Jag vet ännu inte hur illa det är, men det såg inte bra ut när han klev av. Just nu känns det väldigt osäkert att han spelar på fredag.

1–1 i matcher såhär långt.

– Det är jag väldigt nöjd med. Men på det sättet vi förlorade ikväll känns det givetvis inte lika bra.  Det ska bli skönt med två hemmamatcher och jag hoppas det kommer mycket hemmapublik och hjälper fram oss.  

Annons:

Conny Blomander

blomander.conny@gmail.com

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt