Annons:

Emil Georgsson (bilden) tände till efter Joakim Englunds tweet.

VIK-ikoner i ordkrig på Twitter: ”Varken Karlin eller Roger Forsberg ville ha dig kvar”

Ett ordkrig blossade i går kväll upp på Twitter mellan tidigare spelaren i Västerviks IK, Joakim Englund, och nuvarande sportchefen Emil Georgsson.
”Varken Karlin eller Roger Forsberg ville ha dig kvar”, skrev Georgsson bland annat med adress till Englund.

Annons:

Efter åtta säsonger valde Västerviks IK att inte förlänga kontraktet med ikonen och trotjänaren Joakim Englund efter förra säsongen. Det skapade stor irritation och Englund själv, som ville göra en nionde säsong, var minst sagt besviken.

Joakim Englund är en flitig tyckare på Twitter, inte minst när det gäller Västerviks IK. Trots att han inte längre spelar i klubben tycker han gärna till om klubben. Efter att VIK förlorat mot Modo i går twittrade VIK-ikonen följande:

”Jag, liksom de flesta andra i Västervik, håller så klart på stadens lag. Dock irriterar jag mig på den självömkan som yttras från både lagets fans och av klubbens anställda när man spelar ut kortet ”sämre förutsättningar än alla andra lag”. Detta är inget nytt och inget man klär i”.

Det retade uppenbarligen upp sportchefen Emil Georgsson, som svarade så här:

”Har inte velat ta denna diskussion officiellt. Ber om ursäkt att jag inte signa dig men varken Karlin (Mattias, nuvarande tränare, reds. anm.) eller Roger Forsberg (förra säsongens tränare) ville ha dig kvar! 380 matcher och du vet fortfarande inte vad vi har för förutsättningar”.

Emil Georgsson tog senare bort sin tweet.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

LEDIGA BOSTÄDER

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt