Annons:

GLÄDJEBESKED FÖR VIK: HAN HAR SKRIVIT PÅ NYTT KONTRAKT

Darren Nowick återkommer till Västervik i höst. Foto: Ossian Mathiasson

GLÄDJEBESKED FÖR VIK: HAN HAR SKRIVIT PÅ NYTT KONTRAKT

Västerviks IK kom i kväll med ett glädjebesked till sina supportrar. 27-årige forwarden Darren Nowick har skrivit på för en ny säsong i klubben.
– Darren har en spelstil som passar perfekt för svensk hockey i allmänhet och i Västervik i synnerhet, säger VIK-sportchefen Emil Georgsson.

Annons:

Darren Nowick blev en publikfavorit i Västervik den gångna säsongen och nu står det alltså klart att han blir VIK trogen. Under sin debutsäsong stod amerikanen för 30 poäng (12+18) på 52 matcher i grundserien. Värt att notera är att han stod för sju matchavgörande mål under säsongen, vilket var näst bäst i hela Hockeyallsvenskan efter Södertäljes Niklas Meyer.

”Känns inspirerande”

Nowick missade hela slutspelsserien då han tvingades till en operation, men han rapporteras nu vara återställd och i full träning.

– Vi riktigt glada över att Darren återvänder till oss nästa säsong. Redan från start förra sommaren visade han att han skulle bli en viktig spelare för oss och under säsongen blev han bara bättre och bättre. Darren har en spelstil som passar perfekt för svensk hockey i allmänhet och i Västervik i synnerhet. Bra på skridskorna, stark på puck och skicklig på små ytor. Att få bygga vidare med Darren nästa säsong känns inspirerande. Darren har flertalet gånger påtalat hur bra han trivdes i Västervik och att han väljer att spela för VIK även nästa säsong bevisar att vi gör nånting bra i vår lilla förening, säger Emil Georgsson till klubbens hemsida.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt