Annons:

Förra säsongens stjärna varvar upp

Västerviks anfallare Darren Nowick gjorde sina två första mål för säsongen i kväll. Foto: Ossian Mathiasson

Förra säsongens stjärna varvar upp

Darren Nowick var en av Västerviks absolut bästa spelare förra säsongen. Den här säsongen har inledningen varit lite tyngre. Mot Almtuna var det en Nowick som VIK-fansen var mer vana att se.

Annons:

– Vi tog vid där vi slutade förra matchen, vi är lite mer på samma sida och det betalar av sig just nu, säger tvåmålsskytten Nowick, som spräckte säsongens målnolla mot Almtuna. 

Lite mer på samma sida, det kan man lugnt säga. Trion Öhman-Bordson-Nowick såg ut att inte ha gjort annat än spela hockey tillsammans. Ett kreativt och vägvinnande spel över hela isen och iskall effektivitet i de avgörande lägena. 

– Det var skönt att få göra lite poäng, vi gjorde en bra match och det var definitivt ett kliv åt rätt håll, fortsätter han. 

"Har haft värre"

De tre låg bakom otroligt mycket av Västerviks offensiv och Almtuna hittade inga svar eller lösningar. Centern Rob Bordson stod för flera högklassiga framspelningar och Öhman ställde in siktet ordentligt när han satte sitt mål. Och för Nowick släppte det rejält när han satte säsongens två första mål. 

– Jag kom igång segt den här säsongen, det är sånt som händer, jag har haft värre. Det är bara att jobba hårt varje dag, ner med huvudet och köra. Bra saker händer när man jobbar hårt, säger Nowick med ett leende.

Viktor Allvin

Annons:

Gästskribent

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt