Annons:

Succéspelaren klar för återkomst i Västervik –

Kanadensaren Kellen Jones är klar för en återkomst i Västervik. Foto: Arkivbild

Succéspelaren klar för återkomst i Västervik – "Otroligt laddad"

Förrförra säsongen tillhörde Kellen Jones en av Västerviks bästa spelare. Nu är han klar för en återkomst i klubben efter ett år i Schweiz.
– Jag är otroligt laddad för att komma ut på isen och hjälpa Västervik till ännu en fantastisk säsong, säger Kellen Jones i ett pressmeddelande.

Annons:

Kellen Jones fyller 30 i augusti och visade sig vara en stor tillgång för VIK under 2018/19. Då blev det 30 poäng på 52 matcher. Efter ett år i NLB i Schweiz är Jones nu klar för en återkomst i Västervik.  

– Min fru och jag ser mycket fram emot att komma tillbaka till Västervik. Staden och föreningen var så välkomnande och generösa under vår första säsong här, vi är otroligt tacksamma gentemot Emil och föreningen för chansen att få återvända i år. Jag är otroligt laddad för att komma ut på isen och hjälpa Västervik till ännu en fantastisk säsong, säger Kellen Jones i ett pressmeddelande.

Värvningen har gjorts med hjälp av privata aktörer.

– Två privata aktörer har bidragit ekonomiskt för att kunna genomföra denna värvning vilket vi i Västerviks IK är oerhört tacksamma för, säger Emil Georgsson som är nöjd med förstärkningen: 

– Vi är riktigt glada över att ha signat Kellen igen. Efter en liten inkörningsperiod senast så kom han igång rejält och blev en viktig spelare för oss. Kellen har nu byggt på sig ett år till av erfarenhet i Europa och med sin rutin kommer han betyda mycket för Västerviks IK nästa säsong. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt