Annons:

Oskar Drugge har förlängt sitt kontrakt med Västerviks IK över kommande säsong. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: DRUGGE KLAR FÖR NY SÄSONG I VIK

Västerviks IK kan jubla högt. Backen Oskar Drugge har förlängt sitt kontrakt och gör sig redo för sin femte säsong i VIK-tröjan. 

Annons:

27-årige Oskar Drugge har gjort sig känd som en spelskicklig och högerskjutande back i Västerviks IK. Det har blivit 143 matcher och 71 poäng (18+53) i VIK-dressen. Han spelade med Timrå IK i SHL säsongen 2018/19 och förra säsongen inledde han i AIK innan han återvände till Västervik strax innan jul.

”Det känns bra med ytterligare en säsong i Västervik, både jag och klubben vet vad vi får av varandra så det var skönt att vi kunde nå en överenskommelse till slut”, säger Oskar Drugge i en kommentar till Västerviks IK:s hemsida. 

"Var en injektion till hela laget"

Emil Georgsson, sportchef och assisterande tränare i VIK, är glad över att Drugge förlänger sitt kontrakt med klubben. 

”Drugge kom tillbaka till oss i mitten av förra säsongen och var en injektion till hela laget. Vi känner Oskar och Oskar känner oss efter 4 säsonger med Västervik och på så sätt känns det bra att vi nu är överens om en förlängning. Vi förväntar oss att Oskar tar större plats både på isen och i omklädningsrummet. Han tillsammans med Erik och Victor är dom som spelat i klubben längst och är dom som nånstans ska sätta nivån vidare”, säger Emil Georgsson till klubbens hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt