Annons:

Marmenlind: “Är bara att ladda om - vi måste komma ut starkt”

Västerviks succékeeper Daniel Marmenlind hoppas på revansch i morgon. Foto: Bildbyrån

Marmenlind: “Är bara att ladda om - vi måste komma ut starkt”

Västervik förlorade rond ett i kvartsfinalserien mot Södertälje med 4-2. Nu laddar laget och Daniel Marmenlind för en ny drabbning på bortaplan.

 

Annons:

Efter förlusten i första matchen var Västerviks huvudtränare Mattias Karlin rejält besviken på hur hans lag uppträdde på banan. Något som målvakten Daniel Marmenlind håller med om dagen efter.

– Det var inte vår bästa match direkt. Jag tror vi inte var tillräckligt desperata och lite för många individuella misstag. Kände att Södertälje inte var så bra heller, så det känns skönt inför fortsättningen, säger Marmenlind till Dagens Västervik.

Prisades som bästa målvakt

Imorgon är det dags för kvartsfinal två. Ny drabbning väntar i Södertälje och Daniel Marmenlind vill kvittera slutspelsserien.

– Det är bara att ladda om, vi måste komma ut starkt. Göra ett hårdare jobb i 60 minuter. Idag på träningen snackade vi mycket om vad vi kan göra bättre. Södertälje är ett skickligt lag så vi måste vara på tårna för att kunna vinna den här serien. 

Förra veckan fick Marmenlind en enorm boost inför slutspelet. 23-åringen blev framröstad som hockeyallsvenskans bästa målvakt i grundserien. Något som betyder väldigt mycket.

– Självklart jättekul. Det bevisar att man har gjort något bra. Och att folk har sett det med. Formen känns bra och matcherna blir roligare att spela när man vet hur viktiga de är. Man är inne i en liten slutspelsbubbla just nu och försöker ta en match i taget. 

 

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt