Annons:

DACKARNAS TRE GP-STJÄRNOR KÖR DERBYT PÅ TISDAG

Jason Doyle får sällskap av GP-kollegorna Maciej Janowski och Tar Woffinden i Dackarnas tisdagsmatch mot Vetlanda. Foto: Ossian Mathiasson

DACKARNAS TRE GP-STJÄRNOR KÖR DERBYT PÅ TISDAG

Dackarnas tre GP-stjärnor Jason Doyle, Maciej Janowski och Tai Woffinden kör tisdagens derby hemma mot Vetlanda.
”Kul med derby och jag hoppas att det kommer mycket folk och stöttar oss”, säger Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg till klubbens Facebooksida. 

Annons:

Dackarna kommer med starkast möjliga lag till tisdagens hemmamatch mot Vetlanda, vilket betyder att GP-trion Jason Doyle, Maciej Janowski och Tai Woffinden tar plats i laguppställningen.

Faktum är att det blir Woffindens första match som Dackeförare hemma på Skrotfrag Arena. Han har plats nummer två i startsjuan och kör i par med Maciej Janowski. 

”Jag vill behålla paret med Jacob Thorssell och Rasmus Jensen som trea och fyra. De har kört bra tillsammans i Målilla tidigare. Och Jason Doyle funkar bra som nummer fem”, säger Mikael Teurnberg till klubbens Facebooksida. 

Värt att notera är att Vetlanda saknar många av sina nyckelförare, bland annat storstjärnan Bartosz Zmarzlik, Dominik Kubera och Szymon Wozniak.

Vetlanda vann hemmamatchen mot Dackarna med 48–42 och Målillalaget siktar på att vinna matchen och ta hand om bonuspoängen. Dackarna kör sin sista grundseriematch borta mot Indianerna på torsdag. 

Fakta

Dackarnas lag:

1. Maciej Janowski

2. Tai Woffinden

3. Jacob Thorssell

4. Rasmus Jensen

5. Jason Doyle

6. Ricky Kling

7. Max Bogdanowicz

Vetlandas lag: 

1. Brady Kurtz

2. Filip Hjelmland

3. Tomasz Gapinski

4. Victor Palovaara

5. Peter Ljung 

6. Robin Aspegren

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt