Annons:

Publikfavoriten kör vidare i Västervik:

Bartosz Smektala är klar för en fortsättning i Västervik Speedway. Foto: Ossian Mathiasson

Publikfavoriten kör vidare i Västervik: "Enkelt val att fortsätta samarbetet"

Västervik Speedway har lagt en ny bricka i lagbygget till kommande säsong. Publikfavortien Bartosz Smektala är klar för en fortsättning i klubben.
"Bartosz är en oerhört populär förare bland lagets fans och andra personer i klubben", skriver sportchefen Morgan Andersson i ett pressmeddelande. 

Annons:

I dag meddelar Västervik att Bartosz Smektala är klar för en fortsättning i klubben. Smektala kom till Västervik inför säsongen 2018 så det blir hans fjärde säsong i Västervik eftersom han avstod Bauhausligan på grund av pandemin i fjol.

Han snittade 1.954 poäng per heat 2021 och Morgan Andersson är glad för att parterna haer kommit överens om en fortsättning.

”Det var ett enkelt val att fortsätta samarbetet med Bartosz. Han är ambitiös och lätt att arbeta med. Han har enbart representerat oss sedan han började köra i Sverige och man känner att klubben ligger honom varmt om hjärtat. Årets säsong var nog den bästa för Bartosz i Sverige även om han hade en liten formsvacka i mitten av säsongen då han stod utanför laget i några matcher. Han kom dock tillbaka med besked för att visa att han ville vara med när det drog ihop sig och det är något som gläder ett lagledarhjärta!" säger Västerviks sportchef Morgan Andersson.

Bartosz Smektala är glad över att vara klar för ytterligare en säsong i Västervik.

”Årets säsong var bra för laget även om det tyvärr inte räckte hela vägen till final. 2022 kommer bli en intressant säsong, vi jobbar hårt för att den ska bli bättre än årets säsong. Jag vill tacka fansen och klubbledningen för stödet och jag känner att de alltid står bakom mig. Det är anledningen till att jag trivs i klubben” säger Bartosz Smektala.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt