Annons:

Nytt avtal påskrivet – arenanamnet i Västervik blir kvar

Namnet Hejla Arena består i minst tre säsonger till. Foto: Arkivbild

Nytt avtal påskrivet – arenanamnet i Västervik blir kvar

Det blir fortsatt speedway på Hejla Arena i Västervik. Klubben och företaget Hejla Skärteknik är överens om ett nytt avtal till 2024. 

Annons:

Det tidigare avtalet sträckte sig mellan 2019 och 2021. Nu fortsätter företaget, som i huvudsak sysslar med gas- och laserskärning, att stötta klubben. 

– Vi är självklart mycket glada över att fortsätta samarbetet med vår arenapartner, vi jobbar långsiktigt och det gäller inte minst namnet på vår arena. Vi valde att ta upp en tidig diskussion med ägaren Torbjörn Strelin då vi inte vill vara ute i sista sekunden när det gäller en sådan viktig fråga. Företaget har exponerats tillsammans med speedwaysporten under många år på både lag och förare så det känns mycket bra att Hejla Skärteknik uppskattar det vi gör från vår sida, säger Seimour Östervall, ordförande i ett pressmeddelande. 

Torbjörn Strelin är vd för Hejla Skärteknik, som är baserat i Väderstad. 

– Jag är mycket nöjd med samarbetet vi har med Västervik Speedway så jag behövde ingen längre betänketid på frågan om att förlänga avtalet på arenanamnet till 2024. Vi missar inga matcher i Västervik och blir alltid väl omhändertagna när vi kommer dit. Jag måste säga att vi är stolta över att exponeras som Hejla Arena då Västervik besitter en av de absolut bästa banorna i världen med härlig underhållning och arenan alltid är i välskött skick, kommenterar han.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvastervik.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt