Annons:

Välkommen till Västerviks nya tidning!

Varmt välkommen till Västerviks nya tidning! Ossian Mathiasson, Simon Henriksson, Jonas Carlsson, Jakob Karlsson, Anders Sjögren och Linus Johansson är de som främst kommer att jobba med produkten. Foto: Roger Carlsson

Välkommen till Västerviks nya tidning!

I dag får Västervik en helt ny tidning. Välkommen till vår hyperlokala nyhetssajt som vi kommer fylla med lokala nyheter.
– Det ska bli otroligt roligt att bygga upp en ny tidning i Västervik, säger Jakob Karlsson, vd och ansvarig utgivare för DVV.

Annons:

I dag får Västervik en ny tidning – helt gratis för alla besökare. På www.dagensvastervik.se och i vår app kommer du kunna läsa om precis allt mellan himmel och jord – men den minsta gemensamma nämnaren är att det alltid finns en koppling till Västerviks kommun. 

– Vi vill vara det lokala alternativet som är tillgängligt för alla som bryr sig om Västervik och vill veta vad som händer i kommunen, säger Jakob Karlsson, ansvarig utgivare för den nya sajten. 

Bakom satsningen står Dagens Vimmerby AB och Mediapartner i Vimmerby AB. 

– Vi har diskuterat Västervik under en lång tid och har nu lyckats bygga upp en redaktion som vi tror stenhårt på. Västervik är en stad som förtjänar konkurrens inom tidningsbranschen och det ska bli väldigt spännande att se hur vårt koncept fungerar i Västervik. För oss är en nyhetstidning en viktig del av demokratin och alla människor ska ha rätt till nyheter om sin hemkommun. Vi låser inte in någon del av vår sajt, utan allting är tillgängligt för alla invånare.

15 artiklar om dagen

Vår målsättning är att leverera cirka 15 artiklar om Västervik varje dag. Det blir allt från politik och sport till kultur och debattinlägg. 

– Vi vill bygga en bred sajt med något som tilltalar alla och det är jag säker på att vi lyckas med på sikt. 

Sajten har fyllts på med en del artiklar inför starten och i dag går Dagens Västervik upp i skarpt läge. 

– Det ska bli otroligt roligt och vi hoppas att du vill följa vår nyhetsbevakning. Det gör du bäst genom att ladda ned vår app och följa oss på Facebook.

Varmt välkommen till Dagens Västervik!

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt