Annons:

Stjärnan kryddar stark uppställning till Tillväxtdagen

Stjärnan Nour El-Refai kommer till Tillväxtdagen. Foto: Pressbild

Stjärnan kryddar stark uppställning till Tillväxtdagen

Det blir ett späckat schema för näringslivet när Tillväxtdagen arrangerar på Gränsö Slott den 1 juni. Senaste tillskottet är komikerstjärnan Nour El-Refai som kommer köra helt nytt material för gästerna.

Annons:

Inspiration, nätverkande och fokus på hållbarhet är årets syften med Tillväxtdagen. Västervik Framåt har satt ihop ett digert innehåll där flera aktuella prominenta gäster talar. Det handlar om Svenskt Näringslivs chefsekonom Sven-Olov Daunfeldt, Rysslandsexperten Oscar Jonsson, välkända näringslivsprofilen Amanda Lundstedt och en rad lokala inslag som Harald Hjalmarsson, Anna Ulvaeus och Mattias Djurstedt och Pär Svärdson (aktuella med gemensamma satsningar inom cirkulär foder/mat-tillverkning).

Roligt ska det förstås också vara. Kryddan på anrättningen blir Nour El-Refai som kommer testa nytt material inför hennes turné i höst.

Programledare är Sara Nordling, Västerviks kommun och Niklas Lind, Västervik Framåt.

– Vi har fått ihop en otroligt spännande och fin mix av en rad talare och områden som vi tror att näringslivet verkligen kommer att uppskatta och ha nytta av i sitt dagliga arbete, säger Thomas Eriksson, vd på Västervik Framåt, i ett pressmeddelande.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt