Annons:

Han byter klubb igen – fjärde gången på fyra år

Johan Sandqvist har representerat flera olika klubbar de senaste åren. På lördagen skrev han på för det nyblivna division 4-laget IFK Västervik.
– Det känns inte som att jag kommer byta klubb på ett bra tag, säger försvarsspelaren till Dagens Västervik.

Annons:

Västerviks FF 2014 och 2015. Överums IK 2016. Västerviks FF igen 2017. Edsbruks IF 2018. Och nu har 22-årige Johan Sandqvist, med Ankarsrums IS som moderklubb, gjort klart med en ny klubbadress. 

Försvarsspelaren hamnar i IFK Västervik, som har tagit steget upp i division 4 efter en framgångsrik säsong, och blir föreningens första nytillskott. 

– Ja, det har blivit en del klubbar. Det känns inte som att jag kommer byta klubb på ett bra tag, säger Johan Sandqvist efter att ha sagt ja till spel i IFK Västervik under lördagen. 

Varför går du till just IFK Västervik?

– Jag bor i Västervik och det var väldigt långt att åka till Edsbruk flera gånger i veckan. Vi tränade i en och en halv timme och jag åkte bil lika länge då det tar 40-45 minuter dit enkel resa, säger Joahn Sandqvist och lägger till:

– Sedan har Västervik ett bra lag och det känns som att det är en klubb på väg framåt. Jag har tränat med dem under säsongen och jag gillar sammanhållningen. Alla är vänner, säger Sandqvist.  

De fortsätter i klubben

Sandqvist ser sig som en defensiv spelare och ser fram emot den kommande säsongen i division 4. 

– Jag hoppas att jag kan ta plats. Sedan kommer det bli roliga derbymatcher mot Västerviks FF, säger han. 

Efter säsongens slut har IFK Västervik på sociala medier presenterat vilka spelare som är klara för en fortsättning. Det handlar om Steve Johansson, Nils Alfonsson, Albin Alfonsson, Adam Hallberg, Oscar Ring, Albin Liffner, Amir Hussein, Kliton Bakiu, Shikar Said, Kevin Svensson, Anton Lindmark, Johnnie Johansson, Mathias Fransson, Meril Pindo och Tommy Danielsson. 

Klubben har inte fått något besked från bland annat Tim Håvestam, Victor Heiskanen, Ayman Hadrous. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt