Annons:

Ankarsrum studsade tillbaka efter förlusten: ”Skulle bara vinna”

Storförlusten mot Hjorted/Totebo var tung. I kväll klev Ankarsrums IS upp på vinnarspåret när B.O.IF besegrades med 4–2.
– Vi skulle bara vinna den här matchen, säger tränaren Johan Aronsson.

Annons:

Det var ett tidigt toppmöte som spelades på Odenskans i Odensvi i kväll och Ankarsrum drog det längsta strået efter att ha varit i ledning från start till mål. 

– Vi hade en helt annan inställning än i senaste matchen mot Hjorted/Totebo. Samtliga spelare krigade och var överens om att vi bara skulle vinna. Vi var det bättre laget och vann rättvist, säger tränaren Johan Aronsson. 

Jonathan Lindqvist inledde målskyttet för Ankarsrum och i upptakten av andra halvlek utökade Jonas Carlsson Ankarsrums ledning till 2–0. Målfarlige Simon Lundholm reducerade till både 1–2 och 2–3 för B.O.IF:s del där Jesper Skälhammar smet emellan med att göra 3–1 i 82:e minuten. Strax före full tid satte Victor Carlson matchavgörande 4–2 för Ankarsrum, som är ny serieledare i den haltande division 6-serien.

"Var inte på tårna"

B.O.IF:s spelande tränare Andres Canas var överens med AIS-tränaren Johan Aronsson och tyckte att Ankarsrum vann rättvist. 

– Det var ofta rätt jämnt ute på planen men i dag kändes det som vi inte var på tårna. Passningarna kom fram men mottagningarna var inte så bra. Ankarsrum lyckades mycket bättre med sitt presspel än vad vi gjorde, säger Andres Canas. 

Alla spelare i Ankarsrum lyftes fram efter segern. Simon Lundholm var bäst i B.O.IF tillsammans med ettrige Hampus Jakobsson, som dessvärre tvingades kliva av skadad i början av andra halvlek. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt