Annons:

Hedda inte nöjd trots poängsuccén: “Ska försöka steppa upp något”

Hedda Ivarsson har varit stekhet i inledningen av serien. Foto: Bildbyrån

Hedda inte nöjd trots poängsuccén: “Ska försöka steppa upp något”

 

WIBK:s poängdrottning Hedda Ivarsson har gjort 16 poäng på sex matcher den här säsongen i division 2. Trots succén känner 24-åringen att hon kan leverera mycket bättre.
– Jag är inte helt nöjd med min egen insats, säger Hedda.

Annons:

Med sina 16 gjorda poäng leder Hedda Ivarsson Westerviks IBK:s interna poängliga. Hon ligger även i toppen av den totala poängligan i division 2. 14 av de 16 poängen har varit fullträffar. 

– Jag tycker väl min säsong varit både upp och ner. Vi har fått ett bra spel i min femma som känns väldigt bra, säger Hedda Ivarsson.

Men hon är inte helt nöjd med sin egen insats så här långt in på säsongen och förväntar sig mer av sig själv.

– Jag är inte helt nöjd med min egen insats och ska försöka steppa upp något till snäpp.

"Vi behöver vara på topp"

När hon tittar på lagets säsong är det blandade känslor. Westerviks IBK ligger på en femteplats efter sex spelade matcher.

– Jag tycker säsongen hittills varit helt okej. Vi har gjort en hel del bra matcher och några mindre bra. Vi får ta med oss senaste matchen mot Craftstaden. Då vi hade ett väldigt bra försvarsspel och ett bra anfallsspel.

På söndag väntar en ny drabbning för WIBK. Ingelstad IBK kommer på besök.

– Mina tankar är att vi behöver vara på topp och vi är riktigt taggade för att ta tre poäng. Vi kommer få börja med ett tajt försvar - samt ett snabbt anfall för att få hål på deras målvakt som vi sett är väldigt duktig. Vi behöver ge 100 procent om vi ska kunna kamma hem tre poäng.

Flera borta mot Ingelstad

Westerviks IBK har flera borta till helgens match. Skador och sjukdomar gör att tränare Peter Johansson, endast kan ställa upp med tre kedjor och två backpar.

– Det gör att vi får spara på krafterna genom ett bra försvarsspel och kontra. Jag tror vi får ihop hyfsade formationer och ett slagkraftigt lag, säger Johansson. 

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt