Annons:

Martin Gudmundsson var väldigt kritisk efter förlusten mot Modo. Foto: Bildbyrån

Gudmundsson väldigt kritisk efter förlusten: “Väldigt besviken"

Västervik förlorade säsongens andra match mot Modo med 4-0 på bortaplan. Efter matchen var huvudtränaren Martin Gudmundsson väldigt kritisk över lagets inställning.

Annons:

Modo fick en väldigt fin start på matchen mot Västervik och gjorde två snabba mål i inledningen. VIK lyckades aldrig komma tillbaka och förlorade tillslut med 4-0.

– En arbetsinsats som inte duger i den här ligan om vi ska vara med. Det är för många byten som vi checkar ut och spelar lite för bekvämt. Vi är inte fysiskt och mentalt på plats idag. Det gör mig väldigt besviken, säger VIK:s huvudtränare Martin Gudmundsson.

“Modo som har taktpinnen”

Gudmundsson tyckte att Modo ägde nästintill hela matchen.

– Från start till mål är det Modo som har taktpinnen. Vi har en del sekvenser i matchen men det är för få minuter. De gör tidiga mål som de kan rida på resten av matchen. En rättvist seger men jag är ruggigt besviken över vår arbetsinsats.

– När man drar på sig Västerviks-tröjan så är vi en enhet. Finns inte mycket av det idag och då blir matcherna jobbiga.

“Vi behöver vara mer fysiska”

Nästa match för Västervik blir på fredag mot Björklöven. Nu vill Martin Gudmundsson bara glömma kvällens match och blicka framåt.

Kan man ta med sig någonting från ikväll?

– Det är bara att släta över den här matchen. Vi behöver vara mer fysiska och fullfölja tacklingarna. Däremot fick vi svar hur vi inte ska agera.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt