Victor Öhmans Västervik förlorade klart i genrepet mot Tingsryd. Foto: Ossian Mathiasson

Västerviks IK tog emot seriekonkurrenten Tingsryds AIF i genrepet inför den HockeyAllsvenska premiären nästa helg.
Det var ett genrep som slutade i moll för VIK som föll med 0-4.

Annons:

Gästande Tingsryd inledde matchen aningen bättre och tog även ledningen med 1-0 genom Filip Owesson.
Det blev en väckarklocka för Västervik som tog över spelet rejält, dock utan att få utdelning trots en hel del chanser.

Den andra perioden inleddes som den första avslutades. Västervik var bättre, men gjorde inga mål.
Istället utökade TAIF sin ledning efter en elegant styrning av Anton Svensson i slutet av andra perioden.

Västervik fortsatte jaga mål och tog ut målvakten i slutskedet av matchen vid 0-3-underläge. Då, i tom bur, satte Tingsryd även ett fjärde mål och slutresultatet skrevs till 0-4.