Annons:

Skador stör inför VIK:s viktiga match i kväll

De viktiga matcherna avlöser varandra, och kampen runt det nedre kvalstrecket är hård. Segern mot AIK var i det närmaste ett måste. Tre poäng mot Mora i kväll är ytterst önskvärda sett med Västerviks IK-ögon.

Annons:

– Jag tycker att vi gör en stabil match mot AIK. Vi har bra koll fram tills de gör 1-2, sedan blir det jobbigt en stund innan vi kommer in i det igen. De sista fyra minuterna hanterar vi riktigt bra, säger tränaren Mattias Karlin

Mora ikväll – dina tankar kring den matchen?

– Lite svårt att sia om. De har fått in mycket nytt sedan sist vi mötte dem (straffseger för Mora), och de känns väl spetsigare framåt nu. Jag såg deras match mot Tingsryd senast, och jag tycker att de har fått in mer speed i spelet. Samtidigt ser de lite klenare ut defensivt, och det ska vi försöka utnyttja.

 

– Det har också varit skönt att kunna ladda upp på ett bra sätt, utan att behöva resa matchdagen. Vi kom till Mora vid lunchtid på torsdagen, och tränade sedan på eftermiddagen. I dag är det bara vanlig matchvärmning, och sedan åker vi hem efter matchen, säger Mattias Karlin.

Hur är läget i laget?

– Tyvärr har vi lite grejer i truppen. Det är några som har lite skadekänningar, så ännu är det inte klart vilket manskap vi kan mönstra i kväll. Jag vill inte gå in på några detaljer.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt