Annons:

Jonas Carlsson slutar på Dagens Västervik

Jonas Carlsson har avslutat sin tjänst som annonssäljare på Dagens Västervik. Foto: Arkivbild

Jonas Carlsson slutar på Dagens Västervik

Dagens Västerviks annonssäljare Jonas Carlsson har avslutat sin anställning på DVV.
– Vi tackar Jonas för den här tiden och önskar honom lycka till i framtiden, säger DVV:s vd Jakob Karlsson.

Annons:

Jonas Carlsson har arbetat på Dagens Västervik sedan tidningen såg dagens ljus i slutet av augusti 2018. Sedan förra sommaren har det rört sig om en halvtidstjänst. Nu har Jonas bestämt sig för att gå tillbaka till Materialmännen.

– Vi är glada för det arbete Jonas har gjort för oss under uppbyggnadsfasen av Dagens Västervik och även det arbete som lagts ned i systertidningarna Dagens Vimmerby och Dagens Hultsfred. För vår del passar tidpunkten för det här beslutet relativt bra och vi kommer ligga lågt i sökandet av en ersättare under sommaren och sedan utvärdera situationen för annonsmarknaden i augusti igen.

 "Kommer stå väl rustade"

Jonas Carlssons kontakter tas över av Jakob Karlsson tills vidare.

– Annonsmarknaden är svårt plågad av coronakrisen, men vår effektiva organisation och den kraftigt ökade trafiken på våra sajter gör att vi känner gott hopp. Nyligen passerade Dagens Västervik 9 000 appnedladdningar och trafiken har dubblerats under året. På det sättet känner vi att vi kan hantera den svåra situation som hela nyhetsbranschen är mitt inne i. Ser man till alla våra sajter gemensamt har trafiken ökat med 57 procent i år och det är en fantastiskt utveckling som gör att vi kommer stå väl rustade när krisen väl mildras.

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt