Annons:

Robin Thorén Johansson blev målskytt i sin comeback. Foto: Ossian Mathiasson

Ankarsrum räddade poäng i derbyt mot H/T

Hjorted/Totebo gick mot segern i kvällens derby mot Ankarsrum. Men i 93:e minuten klev Oscar Ring fram och satte 2-2 på frispark.
– Jag tycker vi var värda segern, surt att tappa på övertid, säger hemmalagets Robert Hagelin.

Annons:

Hjorted/Totebo gjorde en av säsongens starkaste insatser och var det bättre laget under matchens första 65 minuter. I paus var ställningen 1-1, men i början av andra avslutade Pontus Pettersson ett läckert anfall på bästa sättet och satte H/T i förarsätet.

Mot slutet blev hemmalaget för passivt och det straffade sig. I 93:e fick AIS en frispark och skicklige Oscar Ring klev fram och sköt 2-2.

–  Det var lite oflyt, men en av årets bästa krigarinsatser och vi spelade bra fotboll i 65 minuter. I första borde vi ha gjort något mer mål. Vi mattades lite och blev rädda om segern, säger Robert Hagelin i H/T.

"Sista lilla som saknas"

Daniel Wernersson i Ankarsrum var inte särskilt nöjd:

– Vi är det bättre laget, men de har bättre inställning. Det är det lilla sista som saknas, men ändå ett fall framåt. Jag tycker nog att 2-2 är rättvist och kvitteringen var viktig för moralen.

H/T:s mål i första var ett självmål medan comebackande Robin Thorén Johansson blev målskytt för AIS. Thorén Johansson plussas tillsammans med Ralle Samuelsson i bortalaget och Melker Holmberg anförde hemmalaget från sin mittfältsposition.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvastervik.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt