Annons:

Toppinsats av Västerviks FF:

Jonathan Fält-Öhr och hans Västerviks FF stod för en mycket fin insats mot Ljungsbro.

Toppinsats av Västerviks FF: "En otroligt bra prestation"

Ett ungt Västerviks FF stod för en mycket stark insats i dagens träningsmatch mot BK Ljungsbro.

– Det här var jag inte beredd på. En otroligt bra prestation, säger VFF-tränaren Magnus Fält efter 4-2-segern.

Annons:

Västerviks FF bygger ett till stora delar nytt lag. Sett till dagens insats mot Ljungsbro har man definitivt något intressant på gång under nya huvudtränaren Magnus Fält.

Anfört av en för dagen stekhet Simon Sandholm var det VFF som gick segrande ur matchen med 4-2. Sandholm gjorde både 1-0 och 2-0 i den första halvleken samt 3-1 i inledningen av den andra halvleken.

”Riktigt, riktigt bra”

Strax efter 3-1-målet reducerade Ljungsbro till 3-2 på straff, men Västervik kunde till slut ta en meriterande 4-2-triumf. Det sista målet kom efter en hörna från Jonathan Fält-Öhr som letade sig in i mål.

Magnus Fält var minst sagt belåten med sitt lags insats.

– Jag måste säga att jag inte var beredd på den här insatsen. Idag var det här unga VFF-laget riktigt, riktigt bra. En otroligt bra prestation. Jag är mer än nöjd med killarnas insats. Det kunde lika gärna ha blivit 5-0 istället för 4-2, säger Fält.

Tror på Ljungsbro i toppen

VFF-tränaren fortsätter:

– I första halvlek hade Ljungsbro lite mer boll, men vi var farliga när vi ställde om och skapade tre, fyra riktigt bra lägen. I andra hade lagen ungefär lika mycket boll, men vi kändes hetare och var mycket farligare när vi ställde om. Jag är nöjd med framförallt anfallsspelet, det kändes som något helt annat än förra säsongen och det känns spännande. Hela laget gjorde också en klockren insats i det defensiva arbetet, säger Magnus Fält.

Västerviks tränare tror att Ljungsbro kommer att bli ett topplag i division tre den här säsongen.

– De har flera klasspelare och kommer säkert att vara med där uppe i toppen. För vår del stämde allt idag. Vi har många snabba spelare i laget som ställde till med mycket problem för Ljungsbro den här gången. Otroligt skönt för killarna att se att vi kan slå ett sådant här lag. Jag är himla glad för deras skull, säger Magnus Fält.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt