Annons:

Talangen lämnar lokal klubb – plockar in trio

Tim Håvestam lämnar IFK Västervik för spel i Åtvidabergs FF. Foto: Ossian Mathiasson

Talangen lämnar lokal klubb – plockar in trio

Det fortsätter att hända mycket saker kring IFK Västervik. Laget har gjort klart med tre nya spelare – och tappar dessutom den 16-årige talangen Tim Håvestam till Åtvidabergs FF.

Annons:

IFK Västervik har gjort en mycket stark säsong som slutade med avancemang till division 4 efter kval och i går kväll fick de smaka på segerns sötma igen. 

De vann Tjust Open efter att guldbollvinnaren Kliton Bakiu avgjort finalen mot Västerviks FF i slutminuterna. 

"Blir en riktigt fin förstärkning"

Nu har klubben presenterat tre nya spelare på sin Facebooksida. Förra helgen berättade Dagens Västervik att Johan Sandqvist lämnar Edsbruk till förmån för IFK Västervik, en övergång som bekräftades på lördagen. 

De har även gjort klart med Andreas Olsson från Överums IK och Anton Westerberg, en 16-årig talang från de egna leden som var med några matcher under hösten och återvänder till Västervik efter några matcher med Oskarshamns AIK:S ungdomslag. 

”Att Anton finns med redan från säsongsstarten blir en riktigt fin förstärkning”, skriver IFK Västervik på sociala medier. 

Tappar Håvestam

På minussidan finns 16-årige Tim Håvestam som har lämnat föreningen för spel och utveckling i Åtvidabergs FF och Ergest Fasko, som ska vara huvudtränare för seriekonkurrenten Västerviks FF. Till samma klubb går Alfred Grahn, som gjorde några inhopp under 2018, och Johan Sjökvist.

”De flesta IFK-spelarna som är klara för 2019 har presenterats. Förhoppningen är att presentera några fler nyförvärv närmaste tiden”, skriver IFK Västervik. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt