Annons:

Ny jättematch av Kruse – tror på sitt lag i slutspelsserien:

Emil Kruse gjorde återigen en jättematch och tog sitt lag till slutspelsserien. Foto: Ossian Mathiasson

Ny jättematch av Kruse – tror på sitt lag i slutspelsserien: "Inget är omöjligt"

Västervik säkrade som åttonde och sista lag en plats i slutspelsserien. Emil Kruse klev återigen fram och höll nollan för Västervik mot Vita Hästen.
– Det känns som att vi har prickat vår toppform till slutspelet. Vi är laget med bäst form, säger Emil Kruse.

Annons:

Efter 2–0 hemma mot Vita Hästen i sista omgången av Hockeyallsvenskan är Västerviks IK klart för slutspelsserien. 

De hamnade på åttondeplatsen i serien och nu väntar fem matcher i slutspelsserien. 

– Så jävla skönt. Ingen trodde på oss i början av säsongen men vi har en stark grupp och har alltid trott på det vi gör. Utåt sett har vi alltid pratat om att vi ska vara bättre än förra säsongen och när det klickar för oss så är ingenting omöjligt. Det har vi bevisat nu, säger Emil Kruse. 

Den stora anledningen till att Västervik spelar i slutspelsserien och förlänger säsongen är Emil Kruses imponerande målvaktsspel på sistone. 

– Återigen gör vi en jättebra match. Jag tror att det är en av de bästa defensiva matcherna på hela säsongen, de (Vita Hästen) skapade inte alls mycket. Vi gör en otroligt bra match när det gäller så mycket och det är starkt, säger han. 

"Ingenting är omöjligt"

I slutspelsserien som börjar på tisdag möter åker Västervik till Blekinge i första omgången. De möter Karlskrona innan det blir hemmamatch mot Västerås på torsdag. Leksand och Modo väntar sedan på bortais innan VIK avslutar hemma mot Karlskoga. 

– Vi har allt att vinna och vår form är grymt bra. Det finns inget lag som vi är chanslösa mot. Vi kan slå alla lag, säger han och fortsätter:

– Vi har blivit bättre och bättre under säsongens gång. Det känns som att vi har prickat vår toppform till slutspelet. Vi är laget med bäst form. Ingenting är omöjligt. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvastervik.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt