Annons:

Karlin:

Mattias Karlin tyckte inte att hans lag var tillräckligt kaxiga på fredagskvällen. Foto: Arkivbild

Karlin: "Inte tillräckligt kaxiga i kväll"

Det blev förlust för Västervik mot Timrå under fredagskvällen. 3-0 till laget från Medelpad och VIK får vänta på att bryta förlusttrenden.

Annons:

Det var länge väldigt jämt när Västervik gästade Timrå på bortaplan. Två starka defensiva lag ställdes mot varandra - och två målvakter visade upp fint spel.

Men det skulle vara formstarka och serieledande Timrå som skulle få ta hem alla tre poäng, och tog sin fjärde raka seger.

För Västervik blev det en tung förlust och man ligger just nu utanför topp sex och en kvartsfinalplats. Huvudtränare Mattias Karlin efter nederlaget - som blev lagets fjärde raka:

– Fan ska jag säga, det är blandade känslor. Besviken på att vi inte är tillräckligt kaxiga ikväll och visar fel typ av respekt. Det är ingen som visar att personen vill ha puck. Det jag är mest besviken på att det verkar som att ingen tror på det, säger Karlin och fortsätter:

– Men samtidigt starkt att hålla oss kvar i matchen hela vägen ut. Vi hade en chans med powerplay i slutet. Men släckte den själv då när dem gjorde ett istället.

De fyra raka förlusterna för laget tycker Karlin inte speglar spelet som har varit på isen.

– Fyra raka låter lite tufft men siffrorna stämmer inte hela tiden i verkligheten. Jag tycker vi har spelat bra i de tidigare matcherna och förtjänar mer poäng. Nu måste vi tuffa till oss och tro på oss själva för att bryta den här trenden.

Samuel Josefsson

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt